L'Associació Diomira estrena una nova web desenvolupada en Joomla. És responsive, és a dir, que el seu format s'adapta a les dimensions de qualsevol dispositiu, ja sigui a la pantalla d'un escriptori, la d'una tablet o la d'un mòbil.

IDIOMES

De moment el lloc web està disponible en català i castellà, i es pot alternar entre aquests idiomes des de les icones que es troben a la part superior dreta.

SECCIONS

A més de la presentació de l'entitat, al menú també es pot trobar una secció de notícies relacionades amb l'Associació Diomira, una relació d'enllaços d'interès, la presentació de les publicacions editades (Papers de Joventut, Protagonistes, ja!, Temes Clau, Entrejóvenes, que a més tenen web pròpia on consultar sumaris, etc.) i la història de les jornades que s'han organitzat en diferents anys.

A més de les opcions del menú, al peu de pàgina es troben les dades de contacte de Diomira i la relació de webs que es gestionen. També es distingeix a la dreta una columna de banners que s'anirà actualitzant degudament.